Skip to content Skip to footer

Marija Maljan

Rukovodioc programskih aktivnosti

Marija Maljan je diplomu osnovnih studija Univerziteta u Beogradu stekla septembra 2010. godine završivši četvorogodišnje studije na Filološkom fakultetu na katedri Skandinavskih jezika i književnosti. Svoje usavršavanje upotpunila je na Fakultetu organizacionih nauka, gde je završila master studije na modulu Menadžment društveno-humanističkih nauka – odsek Projektni menadžment.

Na poziciji rukovodioca programskih aktivnosti i saradnje, Marija obavlja pripremu sveobuhvatnih projektnih planova, resursa i izveštaja, a sprovodi i aktivnosti praćenja i evaluacije projekata. Pored projektnih dužnosti, bavi se organizovanjem seminara, obuka, konferencija i drugih događaja. Rukovodi različitim timovima, u cilju efikasne kontinuirane saradnje sa partnerima, donatorima i saradnicima. Pruža podršku i mentorstvo volonterskom programu, održavajući pozitivnu radnu kulturu i profesionalni razvoj.

U okviru neformalnog obrazovanja, pohađala je obuke i edukativne radionice u zemlji i inostranstvu. Nedavno je bila učesnica SAYP programa organizovanog od strane Lund Univerziteta i Švedskog Instituta za mlade lidere s ciljem izgradnje novih mreža, znanja i praksi i unapređenja efikasnosti decentralizacije i ljudskih prava. Tečno govori engleski i švedski jezik, a poznaje i osnove španskog jezika.

Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM)
Kneza Miloša 4, 11000 Beograd, Srbija
Tel:(+ 381 11) 33-444-25; 33-44-235
office@yucom.org.rs

Copyright © YUCOM 1997 – 2024